عماد تباوار
|

چگونه ویزا هندوستان تهیه کنیم؟

ویزا هندوستان توریستی یا روادید گردشگری برای افرادی صادر می‌شود که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به این کشور را دارند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار در هند یا اقامت بیش از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد. ویزای توریستی هند از طریق سفارت هند در تهران به صورت یک ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در این کشور وجود ندارد.
 ویزا هندوستان از تاریخ صدور دارای اعتبار سه ماهه است. جهت تقاضای ویزا هندوستان، انگشت‌نگاری و در بعضی موارد مصاحبه انجام می‌شود و حضور متقاضی الزامی است.


مدارک مورد نیاز اخذ ویزا هندوستان

  • کپی از صفحه اول و دوم شناسنامه
  • اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید. امضاءمسافر در پاسپورت الزامی است.
  • دو قطعه عکس رنگی در ابعاد 4*3 با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
  • در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌ کننده‌ ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک درخواست‌ کننده موجود باشد.
  •  آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق.
  •  بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد هند
  • رزرو قطعی هتل برای مدت اقامت مورد نظر

برچسب‌ها

مطالب مرتبط

جستجو مقالات