عماد تباوار
|

چگونه ویزا روسیه بگیریم؟

روسیه  با 17٬075٬400 کیلومتر مربع وسعت پهناورترین کشور جهان است که در شمال اوراسیا قرار دارد.  روسیه از جمله کشورهایی است که از استقبال توریستان و جهانگردان برخوردار است. از جمله جاذبه‌های توریستی روسیه می‌توان به متروی مسکو، ساختمان‌های هفت خواهر، مجسمه مایاکوفسکی، مجسمه‌های لنین، میدان سرخ، موزه جنگ، پارک پیروزی، مقبره ولادیمیر لنین، مجموعه کرملین اشاره کرد.  ویزا روسیه در چند سال اخیر به یکی از پر درخواست ترین ویزا گردشگران ایرانی شده است. در این مقاله میکنیم چگونه ویزا روسیه را تهیه کنیم؟


ویزا روسیه توریستی عادی

  • 15 روزه توریستی عادی
  • کشور: روسیه
  • قیمت: 3900000 ریال
  • مدت اقامت: 15 روز
  • مدت اعتبار ویزای روسیه: طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای روسیه: 6 روز کاری
  • مدارک مورد نیاز: اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز)، کپی پاسپورت، یک قطعه عکس رنگی 4*3
  • مشخصات فردی، اصل واچر هتل، بلیط رفت و برگشت جهت ویزای توریستی (ویزا طبق تاریخ بلیط صادر میگردد)
  • مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود​

ویزا روسیه توریستی فوری

  •  15 روزه توریستی فوری
  • کشور: روسیه
  • قیمت: 5900000 ریال
  • مدت اقامت: 15 روز
  • مدت اعتبار ویزای روسیه: طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای روسیه: 2 روز کاری
  • مدارک مورد نیاز: اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز)، یک قطعه عکس رنگی 4*6
  • مشخصات فردی،   بلیط رفت و برگشت جهت ویزای توریستی (ویزا طبق تاریخ بلیط صادر میگردد)
  • مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود​

ویزا روسیه 1 ماهه تجاری عادی

  • کشور: روسیه
  • قیمت: 3200000 ریال + 90 دلار
  • مدت اقامت: 30 روز
  • مدت اعتبار ویزای روسیه: طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای روسیه: 20 روز کاری
  • مدارک مورد نیاز: اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز)، یک قطعه عکس رنگی 4*6
  • مشخصات فردی، مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود.

ویزا روسیه 1 ماهه تجاری فوری

  • کشور: روسیه
  • قیمت: 5200000 ریال + 100 دلار
  • مدت اقامت: 30 روز
  • مدت اعتبار ویزای روسیه: طبق تاریخ پرواز
  • مدت اخذ ویزای روسیه: 10 روز کاری
  • مدارک مورد نیاز: اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز)، یک قطعه عکس رنگی 4*6
  • مشخصات فردی،   مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود

برچسب‌ها

مطالب مرتبط

جستجو مقالات