عماد تباوار
|

ویزا تایلند را چگونه تهیه کنیم؟

همانطور که میدونید برای سفر و ورود به تایلند داشتن ویزا تایلند الزامی است.سفر به تایلند ممکن است برای تفریح و گردش، برای تحصیل و یا برای تجارت و خرید و فروش باشد. در این مطلب ما موارد مرتبط به ویزا تایلند برای ایرانیان گنجانده شده است.


مراحل درخواست ویزا تایلند

درخواست ویزا تایلند دارای مراحلی است که این مراحل باید طی شوند تا بتوان ویزا تایلند دریافت کرد.این مراحل شامل یکسری قوانین کلی به شرح زیر است:

  •   افراد متقاضی ویزا باید هنگام درخواست برای ویزا در ایران حضور داشته باشند. ( مهر ورود و خروج در گذرنامه)
  •   هزینه ای که برای ویزا پرداخت شده به هیچ وجه قابل برگشت نمی باشد.( 30 یورو برای ویزای یکبار ورود و 60 یورو برای ویزای 2 بار ورود).
  •   آژانس های مسافرتی می توانند فقط برای اتباع ایرانی و فقط برای ویزا توریستی تایلند درخواست ویزا بنمایند.
  •   برای کلیه انواع دیگر ویزا متقاضی باید شخصا” به سفارت مراجعه کند.
  • گذرنامه باید به هنگام درخواست ویزا حد اقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.
  • گذرنامه باید به خوبی نگهداری شده، دارای کلیه صفحات بوده و به هیچ وجه پاره یا مخدوش نباشد.
  •  گذرنامه باید دارای حداقل یک صفحه سفید برای چسباندن ویزا تایلند باشد.

مدارک لازم برای ویزای تایلند 

  • 1 برگ فرم ویزا که به طور کامل و با جزئیات به زبان انگلیسی تایپ شده باشد.
  • 1  قطعه عکس یک شکل جدید 6×4 که به هریک از فرم های ویزا الصاق شده باشد.
  • کپی شناسنامه، کارت ملی، گذرنامه، بلیط و نامه ضمانت آژانس مسافرتی که ضمیمه بلیط شده باشد.
  • متقاضی باید شخصا” صحت مندرجات فرم را تایید و امضاء نماید.

انواع ویزا تایلند 

  •  ویزا توریستی تایلند
  •   ویزا بازنشستگی تایلند برای افرادی است که می خواهند به صورت بازنشسته در تایلند اقامت داشته باشند
  •   ویزا تحصیلی / دانشجویی تایلند، برای دانشجویان و معلمان
  •   ویزا تجاری تایلند، برای کسانی می باشد که قصد فعالیت تجاری دارند

ویزا توریستی تایلند

ویزا توریستی تایلند 3  ماه اعتبار دارد و در این مدت شما 30 روز می توانید در کشور تایلند اقامت کنید. ویزا از طرف سفارت تایلند فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی تایلند حداقل 4 روز کاری زمان لازم دارد.
ویزا توریستی تایلند 2 نوع دارد یکی با یک بار ورود و 2 بار ورود دارد. در صورت نیاز شما می توانید بلیط ویزا را به صورت چارتری خریداری کنید. به این صورت که ویزا توریستی یک بار ورود به همراه بلیط رفت و برگشت  به فروش می رسد. قیمت بلیط تایلند و ویزا تایلند بسته به تاریخ رفت، متفاوت می باشد.


ویزا بازنشستگی تایلند

ویزا بازنشستگی تایلند  برای متقاضیان با 50 سال سن تمام و بالاتر صادر خواهد شد و در صورت تمایل جهت اقامت در تایلند هر ساله قابل تمدید خواهد بود.


ویزا تحصیلی / دانشجویی تایلند

افراد بالای 12 سال سن دارند می توانند ویزای تحصیلی تایلند یا همان ویزای دانشجویی تایلند را دریافت کنند.تهیه ویزا دانشجویی تایلند طی 55 مرحله انجام می شود. اگر از مقررات اداره مهاجرت آگاه باشید، روند کار بسیار ساده می باشد. همه چیز مطابق قانون انجام میشود، کسانی که کارهای مربوط به کار شما را انجام میدهند فقط روال معمول اینکار را انجام میدهند. حتما پیش از اقدام به اخذ ویزا با دانشگاهی که میخواهید از آن پذیرش بگیرید تماس بگیرید و از شرایط و اطلاعات اخذ ویزا دانشجویی تایلند آگاه شوید.

مراحل اخذ ویزای دانشجویی تایلند به این شرح است :

  •   ثبت نام در دانشگاه
  •   نامه پذیرش (Letter of Admission)
  •   اقدام برای ویزا
  •   اولین ویزای یکساله دانشجویی شما تنها 90 روز اعتبار خواهد داشت
  •   اطلاع محل اقامت هر 90 روز یکبار

 ویزا تجاری تایلند

ویزای تجاری تایلند برای کسانی است که می خواهند در تایلند کار کنند، برای کار در تایلند ویزای تجاری تایلند ( NON-B ) و یک  مجوز کار (Work Permit) نیازدارید.در تایلند بدون مجوز کار  (Work Permit) کار کنید. برخی از شرکت ها کارمندانی را استخدام می کنند و می گویند که ویزای تجاری (NON-B) کافی است و مجوز کار را بعدا هم می توان تهیه کرد که این موضوع صحت ندارد. شما باید به طور همزمان ویزای تجاری و مجوز کار را دریافت کنید. اگر فقط ویزای تجاری داشته باشید و مجوز کار نداشته باشید ممکن است به زندان بیافتید و از تایلند اخراج شوید.

با توجه به قوانین تایلند، شما ابتدا باید یک ویزا غیر مهاجرتی تایلند داشته باشید تا بتوانید برای مجوز کار اقدام کنید.

 

مراحل اقدام برای اخذ مجوز کار به ترتیب زیر می باشد:

  •  تایید و شناسایی صحیح ویزای غیر مهاجرتی NON- Immigrant
  •   آماده سازی نامه استخدام
  •   تکمیل فرم درخواست مجوز کار
  •   گردهم آوری همه مدارک مورد نیاز
  •   پر کردن فرم عریضه کاری

برچسب‌ها

مطالب مرتبط

جستجو مقالات