عماد تباوار
|

ویزا تاجیکستان را چگونه تهیه کنیم؟

صدور ویزا تاجیکستان برای اتباع ایرانی معمولا آسان و توسط سفارت این کشور در تهران انجام می شود ولی مسافر باید طی 72 ساعت پس از ورود به تاجیکستان (اگر در هتل نباشد) محل اقامت خود را در اداره اتباع بیگانه ثبت کند. تمدید روادید از طریق 5 سفارت و یا میزبان امکانپذیر است. ضمنا کسانیکه بدون ویزا تاجیکستان وارد این کشور شوند برای مدت یک هفته روادید و با هزینه 300دلار در فرودگاه برای آنان صادر می شود.


 مدارک لازم برای اخذ ویزای تاجیکستان

  • صل پاسپورت جمهوری اسلامی ایران (حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد)
  • دو قطعه عکس جدید (4*3)
  • دو برگ فتوکپی از صفحه اول پاسپورت
  • معرفی نامه شرکت یا نهاد یا سازمان مربوطه ( در معرفی نامه باید اطلاعات کامل فرد یا افرادی که معرفی می شوند درج شده باشد. این اطلاعات شامل شماره پاسپورت – تاریخ صدور – تاریخ اتمام و اعتبار – مشخصات فردی – آدرس – تلفن و … باشد)
  • تکمیل فرم اپلیکیشن  (این فرم برای هر فرد به صورت مجزا تکمیل و ارسال می شود. )

انواع ویزای تاجیکستان

  1. ویزای توریستی یک ماهه – یکباره ( به مدت یک ماه و فقط یک بار  اعتبار دار)
  2. ویزای توریستی یک ماهه – سه باره ( به مدت یک ماه و سه بار اعتبار دارد)
  3. ویزای توریستی 45 روزه – دوباره
  4. ویزای کاری یک ماهه – یک باره
  5. ویزای کاری سه ماهه – چند باره
  6. ویزای کاری یک ساله – چند باره

  نکاتی درباره گرفتن ویزای تاجیکستان 

  • برای گرفتن ویزای کاری یک ساله تاجیکستان باید شرکتی در تاجیکستان برای شما اعلام نیاز صادر گرده باشد و مراحل صدور آن 200 روز طول می کشد.نوع مجاز ویزا و مبلغ مورد نیاز همیشه در تغییر است و این دو مورد را باید زمان سفر از سفارت جویا شد .
  • معرفی نامه برای ویزای کار تاجیکستان خیلی حساس نبوده و تنها داشتن سربرگ یک شرکت با آدرس کافی می باشد. تمام شرکت های خصوصی یا واحد های تجاری و اقتصادی می توانند به عنوان معرف باشند.
  • ویزا توریستی تاجیکستان 1 ماه اعتبار دارد و در این مدت شما 30 روز می توانید در کشور تاجیکستان اقامت کنید.
  • ویزا از طرف سفارت تاجیکستان به صورت عادی و فوری اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی تاجیکستان حداقل 5 روز کاری و ویزا فوری تاجیکستان 2 روز کاری زمان لازم دارد.

ویزای تاجیکستان در فرودگاه 

بدون گرفتن ویزا هم میتوان از تهران به تاجیکستان رفت و برای گرفتن ویزا در شهر دوشنبه اقدام کرد. اگر با پروازهای تاجیکی به فرودگاه دوشنبه وارد شوید و از ایرلاین های داخلی بلیط تهیه نکنید چراکه سوار هواپیما شدن برای شرکت های هواپیمایی ایرانی نیاز به ویزا دارد در صورتیکه پروازهای تاجیکی ویزا را چک نمی کنند و شما بعد از رسیدن به فرودگاه شهر دوشنبه – قبل از عبور از پلیس گذرنامه – وارد کنسول گری مستقر در فرودگاه شده و ویزا دریافت می کنید.


نکات مهم برای اخذ ویزا در فروگاه تاجیکستان

  • عکس و پاسپورت همراه داشته باشید.
  • فرم را از مسئول کنسولگری بگیرید و در دو نسخه پر کنید
  • مبلغ ویزا را پرداخت می کنید و ویزا صادر می شود.
  • صدور ویزا بدین ترتیب با توجه به شلوغی آن روز بین نیم تا یک ساعت طول می کشد.

برچسب‌ها

مطالب مرتبط

جستجو مقالات