علی ترابی
|

ویزا بنگلادش را چگونه تهیه کنیم؟

 ویزا بنگلادش در حال حاضر به صورات یک ماهه تجاری صادر می شود و برای اخذ ان باید جهت مصاحبه به سفارت مراجعه کرد.


مدارک لازم جهت اخذ ویزا بنگلادش

  • اصل پاسپورت
  • دوقطعه عکس
  • کپی جواز کسب
  • رزرو هتل و پرواز
  • مصاحبه

نکات مهم در رابطه با ویزای تجاری بنگلادش 

  • لازم به ذکر است که در حال حاضر ویزای توریستی برای بنگلادش صادر نمی شود لذا تمامی مسافرین باید به صورت ویزای تجاری با ارائه دادن مدارک شغلی نسبت به ویزای خود اقدام کنند.

  • لطفا توجه فرمائید ویزای فوری برای ویزا بنگلادش وجود ندارد و مسافر موظف است که در صورت احتمال از سوی سفارت برای مصاحبه خود را آماده کند.

  • مسئولیت صدور بلیت و رزرو هتل و...قبل ازصدور ویزا به عهده مسافر میباشدواین آژانس هیچگونه مسئولیتی ندارد.

آدرس و ساعت کار سفارت بنگلادش در ایران

تهران: یوسف آباد شمالی ، خیابان 64 شرقی ، کوچه یکم ، خیابان دوازده متری احداثی پلاک 7
شماره تماس : 3-88601781
ساعت کار سفارت : در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8/30 تا 15/30


قوانین ویزا بنگلادش 

در حالت عادی برای شهروندان کشورهای ایالات متحده آمریکا ، کانادا ، استرالیا و کشورهای اروپائی بدون گرفتن ویزا می باشد .

  • برای ورود گذرنامه شما باید حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.
  • توجه داشته باشید که در حال حاضر بنگلادش به دارندگان پاسپورت اسرائیلی ویزا نمی دهد.
  • حداکثر اقامت در بنگلادش 2 ماه است که مسافرانی که از غرب کشور سفر می کنند می توانند یک ماه ویزا بنگلادش هنگام ورود در فرودگاه داکا تهیه کنند .
  • اعتبار ویزا 2 ماه پس از صدور آن است و هزینه آن با توجه به ملیت ها متفاوت می باشد .
  • اگر بعد از ورود به کشور بنگلادش تقاضای اقامت بیشتر را داشتین می توانید به اداره مهاجرت داکا مراجعه کنید و تقاضای خود را ثبت نمائید.
  • ویزا ی بنگلادش به صورت عادی 125 روز اقامت است و اگر از زمان 15 روز بیشتر بگزرد در فرودگاه هزینه 15 پر جریمه می شوید .

 


برچسب‌ها

مطالب مرتبط

جستجو مقالات