عماد تباوار
|

ویزا اندونزی را چگونه تهیه کنیم؟

ویزا اندونزی به تورستی تعلق می گیرد که به قصد بازدید و گردش می خواهند به این کشور سفر کنند. دارندگان روادید توریستی به هیچ وجه اجازه ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را ندارند. برای متقاضیان با گذرنامه ی ایرانی، صدور ویزا از طریق سفارت اندونزی در تهران انجام می گیرد. مدت اعتبار ویزای اندونزی دو ماه است و امکان تمدید آن در کشور اندونزی وجود ندارد. برای تقاضای ویزای اندونزی، مصاحبه انجام نمی گیرد و حضور متقاضی الزامی نیست.


آدرس سفارت اندونزی در تهران

خیابان قائم مقام فراهانی، نرسیده به خیابان دکتر بهشتی (عباس آباد)، جنب ساختمان پزشکان 200، شماره 210.
تلفن: 88716865-021

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. فرم تقاضای ویزای اندونزی را می توانید از بخش ویزای سفارت این کشور در تهران بخواهید. توجه: فرم تقاضای تکمیل شده باید از طرف مقامات اندونزی، تائید شود، بنابراین حداقل دو هفته قبل از سفر نسبت به تکمیل فرم اقدام کنید.


مدارک لازم ویزا اندونزی

  • شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی از تمام صفحات
  • گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین طور صفحاتی که در آن ها مهر روادید خورده، تهیه کنید.
  • دو قطعه عکس رنگی
  • ویژگی های عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، کم تر از سه ماه پیش گرفته شده باشد، کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد، در ابعاد 60/30 در 40 میلی متر.
  • آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق
  • مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت اندونزی ارائه شود.
    توجه: موجودی حساب باید حداقل 10 میلیون تومان باشد.
  • بلیط هواپیما یا رزرو قطعی پرواز رفت و برگشت به مقصد اندونزی
  • تاییدیه قطعی رزرو هتل در اندونزی برای کل مدت اقامت.
  • معمولا بررسی مدارک و صدور ویزا بین پنج تا هفت روز طول می کشد.

برچسب‌ها

مطالب مرتبط

جستجو مقالات