عماد تباوار
|

ویزا امارات را چگونه تهیه کنیم؟

امارات متحده عربی، اتحادی متشکل از هفت شیخ نشین به نام های ابوظبی، دوبی، شارجه، عجمان، فجیره، رأس الخیمه و ام القوین است که بعد از استقلال از بریتانیا درسال 1971میلادی شکل گرفته است. دوبی که بزرگترین و توریستی ترین شهر امارات متحده عربی است، با پیشرفت های نوین شهرسازی و توسعه فضاهای توریستی خود توانسته در سال های اخیر به یکی از مهم ترین مراکز توریستی منطقه خاورمیانه و جهان تبدیل شود. در ادامه بررسی میکنیم چگونه ویزا امارات را تهیه کنیم؟

شهر دوبی که ریشه های شکل گیری آن به سال 1799 میلادی بر می گردد، با کشف نفت در آن به یکی از منابع مهم نفتی جهان تبدیل شد و در فاصله کوتاهی 300 درصد جمعیت تازه جذب کرد. با وجود این درآمد قابل توجه نفتی، امروزه دوبی درآمد عمده خود را از راه گردشگری و جذب توریست به دست می آورد.

این کشور که توجه توریست ها را از راه ساخت و سازهای بزرگ، رویدادهای تفریحی و ورزشی و مراکز خرید بزرگ به خود جلب می کند، با جای دادن بیش از 70مرکز خرید بزرگ (شامل دبی مال، بزرگ‌ترین مرکز خرید جهان) در خود، به عنوان پایتخت خرید خاورمیانه شناخته می شود. به دلیل موقعیت جغرافیایی امارات متحد عربی که یکی از کشور های حاشیه خلیج فارس می باشد به همین دلیل ویزا امارات یکی از پر درخواست ترین ویزاها است.


انواع ویزا امارات

ویزا توریستی

از آنجا که برخلاف کشورهای دیگر، ویزای توریستی دوبی توسط اداره مهاجرت و وزارت کار انجام می شود (و نه سفارت امارات متحده عربی)، دریافت این ویزا بسیار آسان و راحت است. تعداد زیادی از شرکت های مسافرتی بدون نیاز به حضور شما برای دریافت ویزا، این کار را با دریافت مبلغی پول برایتان انجام می دهند. این ویزاها متناسب با درخواست شما، برای اقامت های 14 روزه، یک ماهه و 3 ماهه صادر می شود.

ویزا ترانسپورت


14 روز اعتبار دارد و قابل تمدید نیست. معمولا آژانس های مسافرتی برای تورهای 3 شب و 4 روز این نوع ویزا را برای مسافران خود می گیرند.

ویزا کار

این ویزا که به شما امکان اقامت 3 ساله در دبی را می دهد، معمولا باید از طریق کفیل یا شرکتی که شما را استخدام کرده درخواست داده شود. ویزاهای دیگری چون ویزای تجاری، اقامت، شریک لایسنس و ... هم توسط سفارت امارات متحده عربی صادر می شوند که هر یک قوانین و شرایط مربوط به خود را دارند


مدارک لازم ویزا امارات

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی دوبی

  • اکسن رنگی و باکیفیت از دوصفحه اول پاسپورت
  • اسکن رنگی 1 قطعه عکس
  • چک ضمانت برگشت و تعهدنامه درصورت نیاز

اطلاعات تکمیلی

  • ویزای توریستی امارات یک ماه اعتبار دارد و برای اقامت 14 روزه صادر می شود. در صورت اقامت بیشتر، باید به ازای هر روز اقامت اضافه، 100 درهم جریمه دهید و با تبعات قانونی آن رو به رو شوید.
  • ویزای دوبی به دو صورت عادی و فوری صادر می شود که صدور در حالت عادی 7 روز کاری و در حالت فوری 3 روز کاری زمان می برد.
  • در صورت قصد ورود به کشور امارات از طریق فرودگاه شهری غیر از دوبی (فرودگاه ابوظبی، شارجه و ..)، باید ویزای ورود به همان شهر را تقاضا کنید که این ویزا 500 درهم هزینه دارد.
  • خانم های مجرد زیر 30 سال، در صورت سفر با پدر، مادر و یا همسر خود، ویزای دوبی را راحت تر دریافت می کنند.

برچسب‌ها

مطالب مرتبط

جستجو مقالات